Cihangir’de silahlı saldırı! Ünlü oyuncuya ait kafeye ateş açıldı…

Skandal olay dehşet saçtı! Ünlü oyuncuya ait kafeye silahlı saldırı düzenlendi iki kişi ağır yaralandı...

Cihangir’in meşhur semtlerinden Beyoğlu’nda bulunan bir kafede, ünlü oyuncu Ufuk Bayraktar’ın işlettiği mekana silahlı saldırı düzenlendi. Silahlı saldırıda hedef alınan kişi ile birlikte kafede oturan iki müşteri yaralanırken, saldırgan olay yerinden hızla kaçtı. Emniyet güçleri, olayın ardından derhal soruşturma başlattı.

Olay, günün 11:45 sularında gerçekleşti. Cihangir’de, Defterdar Yokuşu sokakta bulunan ve sahibi ünlü oyuncu Ufuk Bayraktar olan kafede, Ayhan Yılmaz adlı bir kişiye 5-6 el ateş edilerek silahlı saldırı gerçekleşti.

Saldırganın ateşlediği kurşunlar, kafede oturan Sabriye B. ve Fahri T.’yi de yaraladı. Ayhan Yılmaz’ın belinden, kafede müşteri olarak bulunan Sabriye B. ve Fahri T.’nin ise bacaklarından yaralandığı saldırıda, olay yerine hemen polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Bir süre sonra olay yerine varan sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi gerçekleştirdikten sonra ambulanslarla hastaneye sevk etti.

Olay yeri inceleme ekipleri, yaşanan olayın ardından sokağı trafiğe kapatıp şerit çekerek detaylı incelemelerde bulundu. Polis, kaçan Ali Y.’i yakalamak için hemen bir operasyon başlattı.

Olay esnasında sokakta olan seyyar satıcı Cemal Yükseltürk, “Olay anında silah seslerini duyduğumda hemen tezgahın arkasına saklandım. Toplamda 5-6 el ateş edildi. Kafede oturan bir kadın ve 2 müşteri yaralandı. Ambulansla hemen hastaneye kaldırıldılar” şeklinde ifade etti.

Ufuk Bayraktar’dan açıklama geçilmedi

Ufuk Bayraktar konuyla ilgili olarak Instagram hesabında yazılı açıklama yayınladı:

Bugün Firuzağa Meydanında çıkan silahlı çatışma ile alakalı haber sitelerinde yer alan “ Ufuk Bayraktar’ın kafesinde veya kafesine Silahlı saldırı“ haberi tamamen haberi büyütmek için adımın kullanıldığı bir haberdir. Bu açıklamayı sevenlerimizi rahatlatmak adına yapma zorunluluğu duymuş bulunmaktayım. Cihangir Firuzağa camii altındaki yan yana bitişik halde bulunan üç kafeden birisi tarafıma aittir. Kafeler tam Firuzağa meydanda bulunmaktadır. Bu sabah Firuzağa meydanında gerçekleşen ve bizimle uzaktan yakından hiçbir alakası olmayan iki kişinin birbiriyle girdiği silahlı çatışması sonucu maalesef seken kurşunlardan iki tanesi o anda kafede oturan 2 müşteriyi de yaralamıştır. Yaralanan müşteriler hastanede tedavi altına alınmışlardır. Olayın bizimle uzaktan yakından hiçbir alakası yoktur. Kamuoyuna duyurulur.

İlginizi çekebilir

  1. Gülseren Ceylan açıkça konuştu! Mehmet Ali Erbil ile birlikte olma sebebi buymuş...
  2. Kıvanç Tatlıtuğ estetik mi yaptırdı?
  3. Sahnesinde saldırıya uğradı! Simge Sağın'a telefon atıldı...