Doğurganlık artıran ve mükemmel cilde kavuşmaya yaklaştıran o içecek!

Sağlıklı bir yaşam sürmek isteyenler için ideal bir alternatif olan bu içecek, cilt sağlığınızı canlandırırken, aynı zamanda doğurganlık açısından da olumlu etkiler sağlıyor!

Doğal şifa kaynakları arayanlar için harika bir seçenek olan kırmızı içecek, sadece tadıyla değil, sunduğu faydalarla da öne çıkıyor.

Bu içecek, sindirim sistemindeki zararlı bakterilere ve iltihaplı ortama büyük bir iyilik yapıyor. Gün boyu bilgisayar ve cep telefonuna maruz kalmanın getirdiği mavi ışınların neden olduğu cilt kızarıklıklarından şikayetçiyseniz ya da doğurganlıkla ilgili zorluklar yaşıyorsanız, bu içecek tam size göre. 

Vücuttaki yağlanma, karaciğer problemleri veya akne gibi sorunlar için doğanın sunduğu bu mucizeyi değerlendirin. Dilerseniz bu tarifi salata şeklinde de tüketebilirsiniz; bol miktarda taze sebze ve meyve yiyin ya da bu içecekten faydalanın.

Pancarlı formülün ilk olumlu etkisi ciltte belirginleşiyor. Düzenli tüketildiğinde havuç ve C vitamini zengini elma ile limon, cildinize çok iyi geliyor. Kremler dışarıdan etki etse de, sağlıklı ve pürüzsüz bir cilt için içten gelen destek her zaman daha etkilidir. Havuçtaki beta karoten, cildin iyileşmesine, kızarıklık ve iltihapların azaltılmasına yardımcı oluyor.

İkinci faydası ise doğurganlık ve adet döngülerini desteklemesi. Potasyum ve nitrat bakımından zengin olan pancar, kan akışını ve kan basıncını düzenleyerek rahim ve yumurtalık sağlığını destekliyor.

Malzemeler

Yapılışı

Öncelikle tüm malzemeleri yıkayıp, karbonatlı su içinde en az 30 dakika bekletin. İyi bir temizlik yapılmadan bu tür içeceklerin hazırlanması önerilmez.

Sonrasında malzemeleri sırasıyla katı meyve sıkacağına alarak suyunu çıkarın. Yaklaşık 1.2-1.5 litre kadar çıkan bu içeceği cam şişelere doldurup buzdolabına yerleştirin. En iyi tat ve fayda için 24-36 saat içinde tüketmeniz önerilir.

İlginizi çekebilir

  1. Alerji mevsimi başladı! Sonbahar hastalıklarına karşı nasıl korunursunuz?
  2. Disleksi hangi yaşlarda ortaya çıkar? Erken teşhisin önemi!
  3. Duman yerine buhar: Elektronik sigara ölüme yol açabilir mi?