Ebru Cündübeyoğlu: 'Kendimle bile flört etmezdim'

Ebru Cündübeyoğlu, kendisi hakkındaki soruları yanıtladı.

Kanal D'nin popüler dizisi 'Arka Sokaklar' bu sezon Emniyet Müdürü Candan karakteriyle Ebru Cündübeyoğlu'nu izleyiciyle buluşturdu.

Cündübeyoğlu, kendisini detaycı biri olarak tanımlıyor ve şöyle ekliyor: "Genellikle kafam karışık olabilir. Sezgilerim güçlüdür. Dışarıdan kolay görünebilir bir insan gibi algılanabilirim ki bu en büyük sıkıntı olabilir. Uyarı yapmadan bir anda patlayabilirim."

Ebru Cündübeyoğlu, ekranlarda sıkça gördüğümüz 'Arka Sokaklar'a Emniyet Müdürü Candan olarak katılmaktan memnun ve aradığı rolün bu olduğunu belirtiyor. Sohbet sırasında 'gerçek bir hanımefendi' olarak tanımlanırken, kendisinin nazik ama aynı zamanda zor bir karaktere sahip olduğunu da ifade ediyor: "Sensörüm yok, uyarı yapmam. Çok sabırlıyım ama bir anda patlayabilirim."

Güzelliğin avantajları hakkındaki düşünceleri ise "Güzellik bazen avantajdır, bazen dezavantaj. Güzelseniz güzelsinizdir. Bu insanlar için yeterlidir ve sizden çok da başka bir şey beklenmesine gerek yoktur. Yazma, çizme, söylem, yetenek, bilgi... Bir nevi insanların adalet arayışı çünkü hem güzel hem şöyle hem de böyleyseniz o zaman sıkıntı... Güzel olmayanlara haksızlık olurmuş gibi... O yüzden güzelliğin işe yarayıp yaramadığı değişir" şeklinde oldu.

İlginizi çekebilir

  1. Gülseren Ceylan açıkça konuştu! Mehmet Ali Erbil ile birlikte olma sebebi buymuş...
  2. Kıvanç Tatlıtuğ estetik mi yaptırdı?
  3. Sahnesinde saldırıya uğradı! Simge Sağın'a telefon atıldı...