Görenler neye uğradığını şaşırdı! Babam ve Oğlum’un Deniz’i yakışıklıyla olay oldu… İşte son hali

2005 yılında seyirciyle buluşan Babam ve Oğlum filminde yer alan Ege Tanman, Deniz'e hayat verdi. Bu karakterle akıllara kazınan başarılı isim, şimdilerde yakışıklı bir delikanlı.

Ege Tanman, “Babam ve Oğlum” filmindeki çocuk oyunculuğuyla büyük bir çıkış yakalamıştı. Film, yönetmen Çağan Irmak’ın imzasını taşıyordu ve yaklaşık dört milyon seyirci tarafından izlenerek büyük bir başarı elde etti.

Daha sonra televizyon dizilerinde boy gösteren Ege Tanman, “Bez Bebek,” “Sev Kardeşim,” ve “Leyla ile Mecnun” gibi projelerde yer aldı. Ayrıca, sosyal medya platformlarında aktif olarak paylaşımlar yaparak gündemdeki yerini koruyor.

Babam ve Oğlum’da sergilediği etkileyici performansıyla hafızalarda yer eden genç oyuncu, bir dönem dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna’nın bile dikkatini çekmişti. Rihanna, Ege Tanman’ı Twitter’da takip etmeye başladığında, genç oyuncu büyük bir mutluluk yaşamış ve “Teşekkürler kraliçe, bu benim en mutlu günüm. Seni seviyorum” şeklinde bir mesaj paylaşmıştı.

Geçmişte Hayko Cepkin ve Tuba Ünsal gibi ünlülerle başrolü paylaştığı “Çocuk” adlı filmle de sinema dünyasında yer alan Ege Tanman, ailesiyle birlikte Bursa’da yaşamını sürdürüyor. Günümüzde Ege Tanman’ı görenler ilk bakışta tanıyamıyor!

İşte Ege Tanman’ın son hali:

 

 

İlginizi çekebilir

  1. Gülseren Ceylan açıkça konuştu! Mehmet Ali Erbil ile birlikte olma sebebi buymuş...
  2. Kıvanç Tatlıtuğ estetik mi yaptırdı?
  3. Sahnesinde saldırıya uğradı! Simge Sağın'a telefon atıldı...