Lottie Moss: 'Yaşadığım en korkunç deneyimlerden biriydi'

Lottie Moss, zayıflamak için ilaç kullandı ama ağır yan etkilerle birlikte hayatının en kötü deneyimlerinden birini yaşadı.

Ünlü model Kate Moss'un üvey kardeşi olan Lottie Moss, iki hafta boyunca zayıflama ilacı kullandıktan sonra hastaneye kaldırıldı. 

Peter Edward Moss'un ikinci evliliğinden dünyaya gelen Lottie, ilaç dozajını aşarak tehlikeli bir şekilde yüksek miktarda aldı. Lottie de aynı Kate Moss gibi modellik yapıyor.

"Keşke bedenime uygun dozajı bilseydim" diyen ünlü isim, yaşadığı şiddetli dehidrasyon ve nöbetlerin en korkunç deneyimlerinden biri olduğunu belirtti.

Arkadaşının önerisiyle ve doktor tavsiyesi almadan kullandığı bu ilaç nedeniyle büyük sorunlar yaşadığını anlatan Lottie, "Bu ilaç, genellikle büyük bedenli kişilerin kilo vermesi için tasarlanmış. Benim gibi kilo sorunu olan biri için kesinlikle uygun değil," dedi.

Zayıflama ilacı kullanmayı düşünenlere seslenen Lottie, "Bu ilacı kullanmak benim verdiğim en kötü kararlardan biri oldu. Eğer kullanıyorsanız, hemen bırakın. Gerçekten değmez" şeklinde uyarıda bulundu.

İlginizi çekebilir

  1. Gülseren Ceylan açıkça konuştu! Mehmet Ali Erbil ile birlikte olma sebebi buymuş...
  2. Kıvanç Tatlıtuğ estetik mi yaptırdı?
  3. Sahnesinde saldırıya uğradı! Simge Sağın'a telefon atıldı...