Serenay Sarıkaya evlilik sorularına cevap verdi: 'Çok erken'

Güzelliği ve başarılı projeleriyle adından sıkça söz ettiren Serenay Sarıkaya, özel hayatındaki ilişkisiyle de gündem yaratmaya devam ediyor. Şu sıralar şarkıcı Mert Demir ile yaşadığı aşkla dikkat çeken ünlü oyuncu, sosyal medyada paylaştığı aşk dolu karelerle büyük ilgi gördü. 

Sarıkaya, geçtiğimiz günlerde sevgilisi Mert Demir ile birlikte çekilen romantik fotoğraflarını Instagram hesabında yayınladı. Bu paylaşım, çiftin ilişkisine dair tüm spekülasyonlara noktayı koymuş gibi görünüyor. 

Sosyal medyada büyük ilgi gören bu paylaşımın ardından, Sarıkaya bir sergi etkinliğinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ünlü oyuncu, Mert Demir ile olan ilişkisine dair, “Her şey yolunda. Gayet iyi. Teşekkür ederim” açıklamasında bulundu. Sarıkaya, ilişkilerinin sorunsuz bir şekilde devam ettiğini ve huzurlu olduklarını vurguladı.

Evlilik hakkında yöneltilen sorulara ise oyuncunun cevabı net oldu: “Bunlar için çok erken sorular. Böyle bir düşünce içerisinde değiliz.” Sarıkaya, bu aşamada evlilik planları yapmadıklarını ve mevcut durumlarından memnun olduklarını belirtti.

Öte yandan, yeni projeler hakkında da bilgi veren Sarıkaya, “Şu an bir şey yapmıyorum aslında. 'Şahmaran' yeni sezonu yayınlandı, baya mutluyuz. Tatilim devam ediyor diyebilirim. Tekrardan çalışmalarımız olacak ama televizyon dizisi şimdilik olmayacak” şeklinde konuştu.

İlginizi çekebilir

  1. Gülseren Ceylan açıkça konuştu! Mehmet Ali Erbil ile birlikte olma sebebi buymuş...
  2. Kıvanç Tatlıtuğ estetik mi yaptırdı?
  3. Sahnesinde saldırıya uğradı! Simge Sağın'a telefon atıldı...