Şok edici iddia: Nafakayı öde kızının velayetini al!

Deniz Akkaya'nın kızıyla ilgili olayında yepyeni bir iddia ortaya atıldı: Eski eşi Efe Önbilgin'in dediğine göre, nafakayı ödediği takdirde Akkaya, kızları A. Önbilgin'in velayetini Efe Önbilgin'e verecekti.

Deniz Akkaya'nın sosyal medyada kızının saldırısına uğradığı paylaşımından sonra kızı A. Önbilgin, Sosyal Hizmetler'de kalıyordu. Baba Efe Önbilgin, bu durumdan sonra velayet davası açtı. 

Mahkemede, A. Önbilgin'in bir süredir babasıyla kalmak istediğini söylediği öğrenildi. Mahkeme, bunu da göz önünde bulunarak A. Önbilgin'in babasıyla kalması kararını aldı.

Mahkemedeki ifadeler ise sonradan ortaya çıktı. Efe Önbilgin, kızını 4 yaşına kadar gördüğünü ancak sonrasında 2020 yılına kadar, Deniz Akkaya'nın kızını ona göstermediğini söylemişti. Denilene göre, Efe Önbilgin, Akkaya'ya iki araba ve kızına da ziynet eşyaladı almıştı. Akkaya ise bu eşyaları sattı. Akkaya'nın taleplerindeki artış devam edince de Önbilgin, yurt dışına taşındı. 

Önbilgin, daha önceki velayet davalarında Akkaya'nın, ödenmemiş nafakaları öderse A. Önbilgin'in velayetini vereceğini söylediğini belirtti. İfadesine göre, Efe Önbilgin, kızını pazarlık konusu yapmak istemediği için kabul etmedi.

İlginizi çekebilir

  1. Gülseren Ceylan açıkça konuştu! Mehmet Ali Erbil ile birlikte olma sebebi buymuş...
  2. Kıvanç Tatlıtuğ estetik mi yaptırdı?
  3. Sahnesinde saldırıya uğradı! Simge Sağın'a telefon atıldı...