Tuğba Ekinci mahkemelik oldu!

Ev sahibiyle anlaşmazsızlık yaşayan ünlü şarkıcı, mahkemelik oldu. İşte detaylar...

Şişli Gayrettepe'de yaşayan ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci ile ev sahibi arasında yaşanan kira anlaşmazlığı mahkemeye taşındı. Ekinci, şu anda aylık 6.200 TL ödediği dairesinin kira bedelinin 28.000 TL'ye çıkartılmasına itiraz etti. Şarkıcı, kira artışının yüzde 350 oranında bir artış olduğunu belirterek, bu yüksek zammı kabul edemeyeceğini ifade etti. 

Ev sahibi N.G., bölgede benzer konutların kira bedellerinin bu seviyede olduğunu öne sürerek, Ekinci'nin teklifi üzerine anlaşmaya yanaşmadı.

Ekinci, makul bir zam oranı üzerinde anlaşma önerisinde bulundu ancak bu teklif, ev sahibi tarafından kabul edilmedi. Taraflar arasındaki uyuşmazlık nedeniyle N.G., İstanbul Sulh Hukuk Mahkemesi'ne başvurarak bir kira tespit davası açtı. 

Davanın detayları, önümüzdeki günlerde İstanbul Sulh Hukuk Mahkemesi'nde görülecek. Ev sahibi N.G., dilekçesinde Tuğba Ekinci'nin 2017 yılında 2.200 TL'ye kiraladığı evde yıllar içinde ödediği 6.200 TL'nin artık yeterli olmadığını ve kira bedellerinin 28.000 TL'den başladığını belirtti. Bu nedenle zararını telafi etmek amacıyla kira tespiti talebinde bulundu.

İlginizi çekebilir

  1. Gülseren Ceylan açıkça konuştu! Mehmet Ali Erbil ile birlikte olma sebebi buymuş...
  2. Kıvanç Tatlıtuğ estetik mi yaptırdı?
  3. Sahnesinde saldırıya uğradı! Simge Sağın'a telefon atıldı...