Wanda Nara: 'Şu an yalnız kalmak zorundayım'

Wanda Nara, Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi'den ayrıldığını canlı yayında duyurdu!

Arjantin'in America TV kanalına telefonla bağlanan Nara, Mauro ile olan ilişkilerini kişisel ve sağlık problemleri nedeniyle bir kez daha denediklerini ancak sonuç alamadıklarını belirtti.

Sosyal medya hesabından da konuyla ilgili bir paylaşım yaparak, "Ayrılmaya karar verdim ama Mauro ile aile olarak kalmaya devam edeceğiz. Aşkın varlığına inandığımız için daha fazlasını denemek bir hata değildi. Hayatımın en güzel yıllarını verdim ancak şu anda yalnız kalmak zorundayım" ifadelerini kullandı.

Wanda Nara'nın bu açıklamaları, Arjantin medyasında ve sosyal medya platformlarında geniş yankı uyandırdı. Özellikle Mauro Icardi ile olan ilişkisi ve ailenin geleceği hakkında merak edilen birçok soru da beraberinde getirdi. Galatasaray'ın taraftarları da bu gelişmeleri yakından takip ediyor ve futbolcunun geleceği konusunda spekülasyonlar yapıyor.

Öte yandan, daha önce de medyada yer alan iddialara göre Wanda Nara'nın Mauro Icardi'ye boşanma davası açtığı konuşulmuştu. Ancak Nara'nın son açıklamaları, ilişkinin nasıl bir noktaya geldiğini netleştirdiği gibi, çiftin geleceği hakkında da belirsizlikleri beraberinde getirdi.

Wanda Nara'nın, eski eşi Maxi Lopez'i Instagram hesabından takibe alması da birçok soruyu yeşertti. Durumların nasıl gelişeceği ise muamma...

İlginizi çekebilir

  1. Gülseren Ceylan açıkça konuştu! Mehmet Ali Erbil ile birlikte olma sebebi buymuş...
  2. Kıvanç Tatlıtuğ estetik mi yaptırdı?
  3. Sahnesinde saldırıya uğradı! Simge Sağın'a telefon atıldı...