Yeni dizi: Kör Nokta

Ünlü yapımcı ve yönetmen Osman Sınav’ın yeni dizisi "Kör Nokta", atv'de izleyicilerle buluşmak üzere hazırlanıyor.

Sinegraf tarafından üretilen ve Yusuf Ömer Sınav’ın yönettiği dizi, 21 Eylül Cumartesi günü ilk bölümüyle ekrana gelecek.

İzleyicilerin merakla beklediği dizinin fragmanı, yüksek beğeni topladı. Fragmandaki oyuncu uyumu ve sahneler, güçlü bir hikaye ve etkileyici performanslar vaat ediyor. Sosyal medyada da dizi hakkında olumlu yorumlar yapıldı.

Dizinin başrollerinde Rabia Soytürk, İsmail Ege Şaşmaz ve Çağla Boz yer alıyor. Ayrıca Yalçın Hafızoğlu, İlayda Çevik, Kürşat Alnıaçık, Ruhi Sarı, Mehtap Bayri, Hilmi Özçelik, Cansu Fırıncı, Görkem Kasal, Öyküsu Özyürek, Aylin Kabasakal, Şendoğan Öksüz, Cihangir Köse, Erhan Çirçioğlu ve İrem Bakırtaş gibi başarılı oyuncular da dizide rol alıyor. 

"Kör Nokta", iki genç kızın -Aslım ve Gece- merkezinde olduğu, büyük bir trafik kazasının ardından yaşanan aşk, ihanet ve entrika dolu olayları konu alıyor. Dizinin merkezinde, suç ve suçlunun iç içe geçtiği bu kazadan sonra yaşanacak adalet mücadelesi ve bu mücadelenin galibi ile mağlubunun tek belirleyeni olan aşk yer alacak.

İlginizi çekebilir

  1. Gülseren Ceylan açıkça konuştu! Mehmet Ali Erbil ile birlikte olma sebebi buymuş...
  2. Kıvanç Tatlıtuğ estetik mi yaptırdı?
  3. Sahnesinde saldırıya uğradı! Simge Sağın'a telefon atıldı...